Cum comand?

PAS 1: Unde doriti sa trimiteti coletul?

Primul pas este acela de a selecta destinatia transportului: doriti sa trimiteti un colet in tara sau doriti sa trimiteti un colet in strainatate?

Este necesar sa introduceti numele orasului de origine cat si orasul de destinatie a coletelor, selectati tipul pachetului, introduceti greutatea si dimensiunea coletului. ATENTIE! In campurile in care introduceti datele legate de dimensiunile coletului, NU introduceti si unitatile de masura. In cazul in care este declarata o alta greutate sau dimensiune sub valoarea reala, poate cauza intarzieri si taxe suplimentare.

Dupa introducerea acestor date, pentru afisarea metodelor de livrare dar si costul curierului este necesar sa apasati butonul CALCULEAZA.

PAS 2: Alegerea curierului

Selectati curierul care va avantajeaza apasand casuta verde in care se regaseste si pretul. Prin apasarea acestui buton, veti completa atat datele dumneavoastra ca si expeditor, cat si datele destinatarului si detalii legate de continutul coletului.

Dupa completarea acestor date, apasati butonul VERDE - METODA DE PLATA pentru a merge mai departe.

In acest pas, puteti modifica datele legate de dimensiunile coletului, date introduse in pasul anterior, le puteti adauga sau chiar sterge.

PAS 3: Introducerea datelor de facturare si alegerea metodei de plata

In acest pas, completati datele de facturare din formular si selectati una din cele 4 metode de plata disponibile (credite Woot, Paypal, Transfer bancar si Plata prin card).

Dupa completarea datelor de facturarea si selectarea metodei de plata, bifati butonul 'Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Woot.ro' apasati butonul verde FINALIZEAZA COMANDA.

In acest pas, puteti modifica datele legate de dimensiunile coletului, date introduse in pasul anterior, le puteti adauga sau chiar sterge.

PAS 4: Verificarea comenzii

Inainte de apasarea butonului FINALIZEAZA COMANDA, va rugam sa cititi cu atentie toate datele introduse in formularele completate la pasii anteriori. Dupa verificarea datelor, va rugam apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA pentru finalizarea comenzii.

Daca la pasul 3, metoda de plata selectata de dvs. a fost plata prin card bancar, dupa apasarea butonului FINALIZEAZA COMANDA veti fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati on-line.