NOU! Platforma dedicata clientilor business Acceseaza

FAQ - Întrebări frecvente

  • 1. Care sunt metodele de plată acceptate în platforma woot.ro?

    În prezent, metodele prin care puteți efectua o plată pentru serviciile solicitate în cadrul platformei woot.ro sunt următoarele:

  • 2. Ce sunt creditele preplătite woot.ro și cum funcționează?

    Funcția de credite preplătite este un beneficiu pus la dispoziția clienților înregistrați în platformă, atât persoane fizice cât și persoane juridice (companii), cu scopul de a ușura procesele implicate în operațiunile de comandă și plată a serviciilor.

    Prin intermediul creditelor preplătite, utilizatorul are posibilitatea de a optimiza procesul astfel:

    • Obține reduceri prestabilite și transparente (Ex. la un credit preplătit de 50Eur, obține un bonus de 5Eur)
    • Elimină, din procesul de plată, pasul în care introduce datele cardului. (doar va verifica validitatea opțiunii de credit preplătit)
    • Elimină facturile multiple, emise în cazul unor expedieri multiple. Pentru achiziționarea și utilizarea creditului preplătit, se emite o singură factură fiscală, egală cu suma creditului achiziționat.

    Odată log-at în contul de utilizator, selectați meniul “Credit Woot” și introduceți o secțiune specifică în care puteți gestiona creditele preplătite. Alimentarea contului se face prin creditarea sumelor în numerar sau prin reîncărcări preplătite.

  • 3. Am achiziționat serviciile de expediere colet în numele unei companii și am nevoie de factură pe firmă. Cum pot să o obțin?

    Factura se emite automat, în momentul plasării comenzii în site și este expediată pe adresa de e-mail furnizată în formularul de solicitare completat. 

    În cazul utilizării creditelor preplătite, se va emite o singură factură fiscală, egală cu suma creditelor achiziționate.

    În calitate de reprezentant al unei companii, poți solicita emiterea unei singure facturi, la sfârșitul lunii, care să reprezinte totalitatea expedierilor efectuate pe parcursul unei luni calendaristice.