FAQ - Întrebări frecvente

 • 1. Ce metode de plată accepți?

  În prezent, puteți plăti rezervarea dvs. prin intermediul acestui sistem de plată: 

  - card de credit al circuitelor Visa, Mastercard, Maestro, Solo, Delta, Electron; 
  - Plata prin cont PayPal - e - mail nostru de plată este
  - credit preplătit; 
  - transfer bancar;

 • 2. Ce este și cum funcționează serviciul de plată prepaid?

  Funcția de credit preplătit este o bijuterie pe care Woot.ro o pune la dispoziția utilizatorilor săi înregistrați, fie ei privați, nu companii. Scopul acestui serviciu este de a facilita utilizatorii în operațiunile de comanda și de plată. 

  Prin achiziționarea unui credit preplatit, utilizatorul are posibilitatea de a-și optimiza procesul de rezervare sub diverse aspecte: 

  1) achiziționarea de reduceri preplătite asigură reduceri bine stabilite și transparente. De exemplu, reîncărcarea de 50,00 EUR vă permite să obțineți bonus de expediere de 5,00 EUR; 
  2) în timpul rezervării, la momentul plății nu este necesar să reintroduceți detaliile cărții de credit, ci doar să verificați opțiunea de credit preplătit;
  3) cumpărarea și utilizarea creditului preplătit este emisă cu o singură factură egală cu suma achiziționată și nu cu o factură pentru fiecare comandă așa cum se întâmplă în mod normal. 

  Prin conectare la profilul dvs. și selectați meniul „Credit Woot“, utilizatorii introduc o secțiune specifică în care pot controla, gestiona și integra lor de credit Woot.ro. Creditul poate fi alimentat prin reîncărcări preplătite sau prin creditarea sumelor în numerar.

 • 3. Sunt o companie și am nevoie de o factură, cum pot să o cer?

  Factura nu trebuie solicitată, este emisă automat și trimisă prin e-mail la fiecare rezervare confirmată și plătită. Utilizând caracteristica de credit preplătit, se emite o singură factură egală cu suma achiziționată. 

  Prin înregistrare, companiile au, de asemenea, posibilitatea de a solicita unificarea facturii într-un singur document la sfârșitul lunii. Verificând această opțiune, o singură factură va fi trimisă la sfârșitul lunii în care vor fi indicate toate rezervările lunii solare afișate.